ul#list-nav { list-style:none; margin:20px; padding:0; width:525px } ul#list-nav li { display:inline } ul#list-nav li a { text-decoration:none; padding:5px 0; width:100px; background:#FF0099; color:#eee; float:left; text-align:center; border-left:1px solid #fff; -moz-border-radius: 5px; } ul#list-nav li a:hover { background:#FF6699; color:#000 -moz-border-radius: 5px; }

CHANTEKBEAUTYCARE LINK

TESTIMONI AURASHINE (RM85.00)




Assalamualaikum

ramai yang da tau kewujudan aurashine keluaran Aurawhite beauty ni kan ...


sy jugak teruja nak mencuba lepas dapat feedback postitif dari customer2 tersayang..

before consume AURASHINE ni sy ni jns yg alergic melampau..tiap malam mengaru sbb gatal2.. lepas tu bibir pecah yg sgt kronik.myb sbb bulan puasa so mesti lah kurang minum air kan dan sy jugak breastfeed my hadif  jadi abes la kering air dlm badan ni..

3 hari slps pengambilan Aurashine..jerawat naik sebiji ( jakun jap sbb jerawat jarang singgah)  pastu mula la jadi gabra jap sbb nak ry kan mesti la nk cunnn.. so niat nak stop consume. 
TAPI!!! 
positifnye bibir yang pecah2 tu jadi ok.siap lembab2 lg mcm pakai lip balm. eh..mlm2 pon x mengaru da walaupon makan seafood. n rambut jadi shine2 ok..bangun pg rs mcm baru lps p saloon.. huahuahua.. 

SO..
sy nekad untuk terus mengunyah AURASHINE yg sedap ni.. cara mkn.1 bj pg. 1 bj mlm. just kunyah2..sedap..rasa straberry + oren + mint2 ..

DAN 

hasilnye selepas 20 hari.. 

Jerawat pon da kecut.. garis bawah mata i hilang ok!!! n lg2 kesan baik yg sy da nyatakan..

minat???

jom dapatkan dr sy.

HARGA SEBENAR RM98.00

HARGA PROMOSI HANYA RM85.00 
FREE POS.

UNTUK ORDER SILA LENGKAPKAN ORDER FORM

http://chantekbeautycare.blogspot.com/p/order-form.html

ATAU

CONTACT TINI -0179043818

No comments:

Post a Comment